TILMELD NYHEDSBREV

Kære Elin.
 
Hvis ikke det var fordi vores welsh dreng, BeeBoB, er supersej til både fyrværkeri og slsker søde gæster, ja så sprang vi til dit fantastiske tilbud om nytårspasning lige med det samme ;0).
 
Hvor ville vi dog ønske at vi havde kendt dig, da vi for mange år siden havde vores gamle Bearded C., Duffy, han var ikke godt tilpas i hele december!
 
Tak for din omsorg for de firbenede, vi holder meget af tanken om dig og hundebasserne, der danser nytåret ind!
 
Masser af juleknus og allerbedste ønsker for det nye år til dig og dine hunde!
 
BeeBoB og Trine (hvalpekursus)

Hej Elin
 Hvor er det bare en god ide. Vi har endnu ikke lagt planer for nytårsaften, men jeg vil helt klart have dit fantastiske tilbud i baghovedet. Hvornår skal du senest have besked? Min hund Crosby (bomuldshund) og jeg har gået til hvalpetræning hos dig og var meget glade for det. Han er blevet en rigtig god og sød hund, der lystrer.  
Med venlig hilsen/best regards
Vicki Nistrup 

Hej Elin Min svigermoder og jeg deltog I din teori undervisning omkring hunde i Gillejefor nylig. Jeg har personligt arbejdet med hunde i 40 år og har dog en vis viden samlet gennem disse år og gennem andre undervisere af hunde. Min svigermoder har også haft hunde i 2 perioder over 40 år.  Jeg og vi vil blot sige, at det var en meget spændende aften for os begge, hvor jeg helt givet lærte nye ting, nye forståelser af hunde kontra mennesker. Der blevet stillet mange konkrete spørgsmål til dig fra de helt ”nye” nybegyndere til spørgsmål fra folk der havde arbejdet i mange år med hunde.  

Du havde en god og lærerig måde at besvare og fortælle os om næsten alt der vedrører det at have at gøre med hunde og lidt til på en konstruktiv måde – jeg tror til glæde for alle.  Jeg gik hjem med en masse gode tanker og ideer til min nu nye hvalp – det er trods alt næsten 11 år siden jeg sidste var til træning !  Så tak for en god og lærerig aften – og vi ses på banen ! PS:  jeg skal lige tilføje at jeg ved tidligere hundetræning har haft med såkaldte “lærere” at gøre, som måske forstod sig på hunde, men ved gud ikke forstod sig på at undervise.  Vi har jo allerede oplevet dig på ”banen” og kan se at du også kan lære os og hvor hunde en masse  ting og sager på den gode måde! 

Venlig hilsen/best regards
Mit freundlichen Grüssen
Nordisk Perlite ApS
Jess Th. Larsen, Sales Manager

Kære Elin.Jeg takker af hele mit hjerte for den opbyggende forskel du gør for dyr og mennesker og for relationerne imellem dem.

Ønsker dig fortsat lys og glæde.

IsabellaKære Elin,
jeg har været til træning hos dig, og været meget glad for det. Tak for dine råd og
inspiration. Molly skal med på cykeltur til Bornholm og sidde i cykelanhænger om 2
uger. Hun har prøvet det tidligere, men er ikke glad for det. Kan du give mig råd
til hvordan jeg får opbygget tillid og tryghed ved at sidde i anhængeren?
Fortsat dejlig sommer til dig, der gør en stor forskel for mennesker og dyr.
Kærlig hilsen
Isabella

Hej Elin,Tak for et supergodt kursus i søndags.Jeg vil gerne finde dit program om alene hjemme-træning, hvordan gør jeg det? På forhånd takPluto's "fører" Birgitte


Hej Elin!
Otto og jeg vil gerne sige tak for et godt kursus i Gilleleje.
Vi træner selv videre herhjemme, men glæder os til nyt kursus til foråret.
Vi venter spændt på Ottos eksamensbevis.
Kærlige hilsner
Hanne m. Otto, Gilleleje
 

Heej Elin!
Jeg vil bare sige super mange tak for fantastisk træning! Jeg er super glad over vores eksamens point i sidste uge, jeg er rigtig stolt af min hund (: det har været nogle super gode træningstimer med hvalpeholdet og dit gode humør Jeg fortsætter træning og det hele med Liva. Hun skal bare blive den bedste .
Hilsen Cecilie, Gilleleje


Besked:
Hej Elin tak for en god træning i dag, jeg gik hjem med lidt mere ro ang. lineføring :-)Hilsen charlotte og cindy

Hej Elin.Jeg er utrolig imponeret af dig og dit virke. Dine hunde ser dejlige ud. Og så mange tak for din hjælp.
Knus fra Birthe Lene Hansen

Hej Elin
Du er en meget inspirerende hundekvinde træner
Mvh Irene Nielsen
TLF.+45 29728236 SKIBSTRUPVEJ 31 3140 LSGRDE Add-To-TomTomTILFJ TIL TOMTOM