TILMELD NYHEDSBREV

MØDESTEDER

3250 GILLELEJE
Gåtur ved Gilbjergstien er fra P-pladsen lige efter Tinkerupskiltet når du kommer fra Gilleleje by. ca. 1 km. udenfor. Det er en stor græsmark og derfra går vi til havet og langs havet og siden i skoven tilbage. Turen er på ca. 40 min.

3050 Hellebæk - Hornbæk plantage
Gruppen mødes på den store P-plads på Sandagerhusvej og går derfra. Turen er på ca. 60 min. 

3140 ÅLSGÅRDE
Gruppen mødes ved Skibstrup Camping, 3140 Ålsgårde, hvor der er masser af p-plads. Derfra går vi ca. 5 min. ned til skoven. Turen er på ca. 60 minutter.

3360 ESPERGÆRDE - Egebæksvang skov
Gruppen mødes på Strandvejen 256 - stor P-plads - meget varierede ture i skoven.

HUMLEBÆK -

NIVÅ - DAGELØKKE

KOKKEDAL - VED KIRKEN

3100 HORNBÆK - STRANDTUR
Gruppen mødes på P-pladsen på Nordre Strandvej lige overfor transformerhuset med graffiti-hoveder på.(ikke langt fra Sandagerhusvej) Der går vi langs stranden den ene vej - helt til Hornbæk havn, og tilbage gennem skoven eller langs havet. Det er en varieret kystnær skov med gode muligheder for at lufte hunden både ved stranden og i skoven. Hvis det regner eller blæser kraftigt langs havet - kan man gå inde i skoven i læ. Turen er på ca. 50 min.

STRANDTUR Søg på KRAK og skriv Sandagerhusvej og kig til højre for den og ned mod stranden. Der er en P-plads som ikke hedder noget. Den ligner en tyk stamme med to tynde grene på. Der mødes vi på P-pladsen . Kendetegnet ved det sted du skal dreje ned er, at det er lige over for et lille transformerhus med graffitihoveder på begge sider.Husk at læse reglerne for gåturen : )Vel mødt.
Fra 1.oktober – 31. marts må hundene være løse på stranden.
Fra 1.april - 31.maj skal hundene føres i snor på stranden.
Fra 1. juni -september er det ikke tilladt at medbringe hunden på stranden i tidsrummet kl. 8-20.


3100 HORNBÆK - SKOVTUR i
Hornbæk Plantage
Gruppen mødes på P-pladsen på Sandagerhusvej 102, 3100 Hornbæk, Denmark. GPS: 56.0884285, 12.4929304. Det er en varieret kystnær skov med gode muligheder for at lufte hunden både ved stranden og i skoven. Hvis det regner eller blæser kraftigt langs havet - kan man gå inde i skoven i læ. SKOVTUR Søg på KRAK . Du skriver Sandagerhusvej og ruller ned til Stenstrup Helsingør . P-pladsen ligger meget tæt på Nordre strandvej. Du kan ikke se den på kortet. Men du er ikke i tvivl, når du kommer dertil. Det er 2-300 meter fra Strandvejen. Der er P-pladser både til højre og venstre. Vi holder til højre ved en rød bom ind til skoven på den lille P-plads. Der mødes vi et par minutter før og går nøjagtig på det tidspunkt der står i kalenderen. (Modsatte side har en stor P-plads og også en rød bom).

Læs
REGLER FOR TUREN. Hunhunde i løbetid bør gå et andet sted. Det er svært at undgå parring. 
 
TLF.+45 29728236 SKIBSTRUPVEJ 31 3140 LSGRDE Add-To-TomTomTILFJ TIL TOMTOM