TILMELD NYHEDSBREV

HJÆLP TIL FØDSLEN? Tlf. 29728236.

Er du nevøs for hvordan det skal gå, når din hund skal føde. Er du uerfaren og usikker på fødselsforløbet, så kan jeg hjælpe dig. Jeg kan vejlede dig om fodring af hunhunden og hvor fødslen skal foregå. Og jeg kan fornemme, hvis der er ved at tilstøde komplikationer, så et kejsersnit er mere fornuftigt. Desuden kender jeg en masse dyrlæger, der er gode at konsultere, hvis jeg har brug for at konsultere dem. Jeg sidder hos jer under fødselsforløbet, så alle får en skøn oplevelse. Der er ikke noget mere livsbekræftende.

Min opgave består i at støtte dig som hundeejer til at bevare roen og give din hunhund plads til selv at fornemme fødslens faser. Det er vigtigt for tæven, at den kan få fred til at føde og ikke føler presset eller til besvær. Desuden er det de første minutter efter, at hvalpen er kommet til verden, der knytter den til moderen og er vigtig for overlevelse og socialisation. Min bistand sikrer dig på bedste vis en tæve, som føler at hun støttes på den rigtige måde og får hjælp, når hun har brug for det. Hvis ikke fødsel går igang, har jeg en god intuition for, hvornår man kontakter en dyrlæge. 
Jeg har erfaring fra 34 hvalpefødsler.

For dig, som evt ikke har den store erfaring i fødselshjælp, tilbyder jeg en konsultation ca. 14 dage før forventet fødsel. Der gennemgår jeg alt, hvad du kan forvente og hvad der er normalt ved en fødsel og hvornår der kan være tegn på, at noget ikke er, som det skal være og man i så tilfælde skal ringe til dyrlægen. Jeg vejleder om, hvor fødslen kan foregå i dit hjem, og hvilke remedier du skal have klar til fødselslejet og meget andet. 

Pakke 1. Generel vejledning til hele graviditeten op til fødslen.
Kr. 750 for 1,5 time incl. skriftlige materialer i dit hjem.

Pakke 2: Vejledning og fødselshjælp under selve fødslen
Kr.100 pr.time. Se anbefaling nederst på siden.


Pakke 3: Grundig vejledning om opdrætters pligter til at socialisere og træne hvalpene herunder hvalpene behov i de første 8 uger herunder eksempler på legetøj og ophæng til korrekt stimulation fra 3.-7. uge
Kr. 750 for 1,5 times besøg i dit hjem.


Pakke 4: Vejledning om forberedelse af udvælgelse af købere, hvad der skal stå i salgskontrakten og Kr. 750 for 1,5 times besøg i dit hjem incl. Hvalpehåndbog til købere "Fra hvalpen er 2-6 mdr. "


ANBEFALING
af hundeejer Gitte Rohrberg Bagger, Tikøb

"Elin kan varmt anbefales som jordmoder. I år 2010 lærte jeg Elin at kende, fordi hun underviste til hundetræning som jeg gik til med min Bischon Havenese Zimba. Allerede efter første gang, var jeg målløs over den rolige og kontrollerede måde Elin underviser på. 

Senere da min hund var blevet parret og Elin spurgte mig, om jeg havde brug for en jordmoder til fødslen, sagde jeg straks "Ja tak". Og det var heldigt for i timerne op til fødslen havde jeg mange opkald til Elin, hvor hun guidede mig, så jeg fik hendes ro. Da Elin mente, at nu var fødslen nær, kørte hun af sted. Den første hvalp nåede lige at komme til verden inden Elin kom ind af døren.
 
Selvom jeg havde læst tykke bøger om hvordan en fødsel ville forløbe, gik jeg alligevel lidt i panik og klippede sejrsskjorten op på hvalpen. Det gik jo ikke lige som der stod i bøgerne og Elin grinede lidt, da jeg sagde at det har jeg læst i bogen."Jeg arbejder ikke efter bøger, men efter min jordmoderintuition, sagde hun.

Jeg var så glad for, at Elin kom. Hun er roen selv og det smittede straks af på mig. Mit første spørgsmål var: "Tror du den er død?” "Nej" svarede Elin. "Ro på nu". Det viste sig, at fødslen gik meget anderledes end jeg havde forventet og hvis ikke Elin var kommet ,ville jeg aldrig turde lade min hund få hvalpe igen. Elin sørgede for, at jeg og Zimba fik en dejlig varm oplevelse. Elin havde meget tiltro til, at Zimba kunne klare stort set det hele. Og det gjorde hun også. Hun var meget dygtig. Zimba startede med veer kl. 18. Den første hvalp ankom kl. 19.45 og den sidste kom kl. 24. I alt kom der 7 søde små hvalpe. Bagefter den store oplevelse havde min mand sørget for, at vi fik velfortjent natmad og jordmoderkaffe.
 
Jeg kan således varmt anbefale Elin som jordmoder og hundetræner. Hun er noget af det varmeste og dejligst menneske jeg har mødt.Og efterfølgende har Elin været her ved alle Zimbas fødsler og også hendes hvalp Allies fødsler. Og når der er en fødsel næste gang, så kommer Elin igen :). Det glæder vi os til. Desuden skal det lige siges, at Zimba og Allie har fået et helt specielt forhold til Elin, så når hun kommer er der virkelig gensynsglæde.
 
Tusinde tak Elin og knus fra Gitte"

FOTOS FRA FØDSLEN 

SE NY VIDEO af hvalpene
TLF.+45 29728236 SKIBSTRUPVEJ 31 3140 LSGRDE Add-To-TomTomTILFJ TIL TOMTOM